Lichaam

Lichaam

Zoals je huidverzorging gebruikt voor je gezicht streef je ook naar een mooie huid op je lichaam. Wellicht heb je last van huidverslapping op het lichaam, cellulite of een droge huid. 

De huid van je lichaam heeft ook verzorging nodig en dit wordt vaak vergeten. Wil je ook een stevige (strakke) en zachte huid op het lichaam dan is het van belang dat je goed voor je lichaamshuid zorgt met de juiste routine.

Hoe kan je het beste je lichaamshuid verzorgen?

Iedereen is uniek en er zijn veel manieren om je huid te verzorgen. Afhankelijk van de gewenste resultaten en doelen kunnen wij je bij de Online Skin Test helpen met het uitzoeken van de juiste producten.

Wij bieden bij de Online Skin Test gratis advies zodat jij je gewenste resultaat kan behalen. 

Om te beginnen gebruik één of meerdere keren in de week een douchescrub. Zo worden de dode huidcellen op het lichaam verwijderd. Je huid wordt gelijk gladder en zachter. Je lichaamsproducten hebben dan ook veel meer effect op je huid. 

Wens je van een droge huid af te komen? Gebruik een voedende en beschermende body cream of lotion. Dit is afhankelijk of jij een luchtig of vol product prefereert. Kies dan ook de textuur die het beste bij jouw huidbehoefte past.

Wens je de sinaasappelhuid op dijen, billen of buik te verminderen, kies dan voor producten met aminophylline, cafeïne of vitamine A-zuur.

Wat is Cellulite?

Meer dan 80% van de vrouwen hebben last van cellulite, in de volksmond praten we over een sinaasappelhuid. Dit is een bobbelige uitstraling van de huid en bevindt zich vaak op de benen, buik en billen. Dit heeft te maken met het plaatselijke vet dat tegen de huid aandrukt. 

Het vet wordt door de zwakke bindweefsellaag van de diepere huidlaag geduwd. Bij mensen met cellulite is het vet onder de huid opgehoopt en zijn de bindweefselverbindingen minder regelmatig in de huid. De huid lijkt ook ‘vast’ te zitten en voelt vaak hard en pijnlijk aan. 

Naast bindweefselbehandelingen, zoals Endermologie, kun je dit tegen gaan met anti-cellulite producten.

Kijk in ons body-aanbod en ontdek de mogelijkheden naar een gladdere en stevigere huid op je lichaam!

Online-skin-test-lichaam

Met de Online Skin Test is het gemakkelijker om producten te krijgen die consistent voor u werken.

Online Skintest Team