Onze huidverzorgingsmerken

Huidverzorgingsmerken: Murad 

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.

Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.

Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Deze formules komen voor in al zijn producten. Tijdens onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en de huid kwets­baar worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst in alle veroudering gerelateerde dege­neraties: het verlies van cellulaire kracht. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot de IConnected Beauty levensstijl om zo de cellen te bescher­men en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kan je de veroudering effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren. Dr. Murad noemt dit ‘youth building’ omdat het alle simpele anti­-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige huid en een jongere uitstraling.

 

De Connected Beauty filosofie

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die we in elke formule stoppen of de kwaliteit van onze ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van de Connected Beauty® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

‘Nourish Your Skin’

Gebruik klinische huidverzorging om uw huid te versterken, te hydrateren en te beschermen.

‘Eat Your Water’

Eet gevarieerd, op basis van vochtrijke en voedzame voedingsmiddelen, om de celhydratatie te versterken.

‘Awaken Your Body’

Bouw gehydrateerde spieren op die een hoog vochtgehalte kunnen vasthouden.

‘Be Kind To Your Mind’

Beperk de stress van het moderne leven tot het minimum, en help de cellen om gehydrateerd te blijven. Zo beschermt u het brein tegen schade.

ASAP online skin test

Huidverzorgingsmerken: ASAP producten

In deze pagina gaan we het hebben over onze huidverzorgingsmerken. We beginnen met de ASAP producten, nr. 1 in Australië is een innovatieve cosmeceutical huidverzorgingslijn dat de hoogste kwaliteit, eenvoudige, effectieve en betaalbare cosmeceutische huidverzorging levert voor mannen en vrouwen van alle huidtypes. Het assortiment biedt beknopte, ongecompliceerde huidverzorging voor veeleisende en nuchtere consumenten.

Wetenschappelijk geformuleerd huidverzorgingsmerken

Wetenschappelijk geformuleerd om zichtbare resultaten te bieden voor gecompliceerde huidproblemen, waaronder zon beschadigingen, veroudering en acne, is het assortiment gebaseerd op actieve ingrediënten, waaronder AHA’s, vitamine C, vitamine A en antioxidanten om een ​​jongere, frissere en gezonder uitstraling te bevorderen.

Celvernieuwing

Door celvernieuwing te activeren en bescherming te bieden tegen milieuschade, helpen ASAP producten de ophoping van dode huidcellen te verminderen, verstopte poriën te verminderen en de productie van nieuw collageen te stimuleren. ASAP is echt de ‘wetenschap van een mooie huid’. ASAP is onderdeel van onze  huidverzorgingsmerken en werkt goed om jouw huid mooier te maken.

ASAP online skin test

Huidverzorgingsmerken: Gendecode

Een productlijn wat 100% is gemaakt voor jou! Maak nu de DNA Online Skin Test en ontvang een persoonlijke en unieke verzorgingslijn, speciaal voor jou ontwikkeld.

Gendecode online skin test

Online test

Doe de Online Skin Test en vul je klinische geschiedenis in: Dit zijn informatie met betrekking tot het huidtype en conditie, omgevingsfactoren en jouw levensstijl. Door deze informatie toe te voegen, kunnen we de maatregelen identificeren die nodig zijn voor jouw op maat gemaakte producten en behandeling.

Aanvraag

Stuur online je aanvraag door op “DNA Online Skin Test aanvragen” te klikken. Je ontvangt binnen 48 uur de buccaal DNA Test. Betaal online je test en jouw persoonlijke rapport. E790,- Doe de buccaal DNA Test. Deze mag jij terug sturen naar: De Online Skin Test, Vlierboomstraat 461, 2564JD Den Haag.

Allersnieuwste technologie

Dit monster wordt verwerkt met hulp van de allernieuwste technologie.
Deze innovatieve technologie wordt gebruikt om de sequentie van de genen die betrokken zijn bij de genetica van huidveroudering nauwkeurig te bestuderen. De huidtekorten worden hiermee aangetoond zodat jij preventieve maatregelen kunt nemen en werken aan een mooiere huid op korte en lange termijn.

Ontvang uw programma op maat: Op basis van de genetische studie van jouw erfelijkheid, de klinische informatie en de omgevingsfactoren van jouw levensstijl, ontvang jij een genetisch rapport en een unieke, specifieke behandeling van Sepai gen decodering.

 

Huidverzorgingsmerken: APoEM

Ook onderdeel van onze huidverzorgingsmerken is APoEM. APoEM werd geboren als een droom, de droom van onze oprichter, om haar meest romantische kant met jou te delen. Paola, oprichter van drie technische en bekende cosmeticamerken, echtgenote en moeder van drie kinderen, heeft een hectisch tempo.
Als ze moet ontspannen, trekt ze zich graag terug in haar fort om te formuleren. Dit is haar uitlaatklep. Het idee van APoEM werd geboren bij het formuleren van producten voor haar gezin. Simpele maar effectieve producten voor de tere huid van haar baby’s en tienerzonen.

Vegan huidverzorgingsmerken

Dit werd een merk uit de wil om met je te delen en je mee te nemen naar je eigen dromen, je zintuigen wakker te schudden via je reukgeheugen, zodat je je positieve en vreugdevolle momenten opnieuw kunt beleven en eindelijk wat tijd voor jezelf kunt nemen.
De aromatherapie zorgt voor harmonie en de bio-plasmafytotherapie verkregen uit zorgvuldig geselecteerde botanische extracten zal je huid genezen.

We gebruiken geen dierlijke ingrediënten, onze producten zijn geschikt voor de strengste veganisten!

ISO approved

Vrij van Benzine / olie-derivaten, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen, sulfaten, ftalaten, giftige subproducten, formaldehyde-releasers, geëthoxyleerde ingrediënten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, parabenen, isothiazolinonen, chemische UV-filters,… en meer.

Natuurlijkheid

GEEN van de bestaande merken onthult het echte natuurlijkheid in hun biologisch gecertificeerde producten. APoEM doet dat wel op basis van de enige wereldwijd erkende criteria om natuurlijke huidverzorgingsproducten te certificeren.

Diervrij testen is een wettelijke norm.

MAAR WE GAAN EEN STAP VERDER door niet te testen op mensen zonder beslissingscapaciteit: BABIES.

Natuurlijke huidverzorgingsmerken

We garanderen dat ten minste 99% van de ingrediënten in de formules afkomstig is van natuurlijke bronnen, afgezien van de 1% van de natuurlijke stoffen die bij gebruik een slechte impact op het milieu zouden hebben.

Prioriteit

We geven prioriteit aan de keuze van de veiligste ingrediënten met de minste
milieu-impact, ongeacht de oorsprong.
Voor energiebesparing kiezen we voor koude procesproductie.

Apoem online skin test

Huidverzorgingsmerken: Cell Fusion

Cell Fusion C biedt complete huidverzorgingsoplossingen exclusief via dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en andere huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

Onze professionele lijn van huidverzorgingsmerken biedt hypoallergene en niet-comedogene oplossingen voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, en vormt een volledige aanvulling op de professionele behandelingen die in onze instituut beschikbaar zijn.

Cell fusion c online skin test

Cell Fusion C-behandelingen

Cell Fusion C-behandelingen zijn ontworpen om de consumenten te helpen een gezonde en mooie huid te krijgen.

Huid die, bijvoorbeeld met een laser of chemisch is behandeld, moet met de grootste zorg worden behandeld om negatieve bijwerkingen te voorkomen. Cell Fusion C is een medisch huidverzorgingsmerk dat voornamelijk bestaat uit gepatenteerde Cell Membrane Structure (CMS), die het huidherstel versnelt.

Strenge patch-tests

Met als eerste zorg; stoppen van huidirritatie, worden alle Cell Fusion C-producten onderworpen aan strenge patch-tests om de veiligheid van elk product te evalueren, uitgevoerd door dermatologen die zijn aangesloten bij gecertificeerde onderzoeksklinieken. De test voldoet strikt aan de normen van de Korea Food and Drug Administration (KFDA).

Cell Fusion C is een mild medisch huidverzorgingsmerk dat na (kos)medische behandeling de beschadigde huid snel weer in balans te brengen en te laten stralen.

Onze merken: RevitaLash Cosmetics

Welkom bij RevitaLash Cosmetics, de bekroonde wimper, wenkbrauw en haar gericht cosmeticalijn, speciaal ontworpen om de gezondheid van uw wimpers, wenkbrauwen en haar te herstellen en te verbeteren.

Bewustwording en onderzoek

Wij strijden dagelijks voor de bewustwording en onderzoek over borstkanker en wij hopen dat u zich bij ons aansluit in onze inspanningen voor een kankervrije leven. Tegelijkertijd, hebben de schoonheid van vrouwen en de levenskwaliteit van kankerpatiënten ons geïnspireerd, en daar is Revitalash Cosmetics ooit begonnen. Opgericht in 2006, begonnen wij met één product – ons innovatieve wimperserum – geïnspireerd door de immense liefde tussen onze oprichter en zijn geliefde vrouw Gayle, als een oplossing om haar te helpen zich mooi te voelen tijdens haar moedige strijd tegen borstkanker. Vervolgens kwam een complete lijn van oplossingsgerichte cosmetica die de natuurlijke schoonheid en innerlijke beauty van alle vrouwen een nieuw leven inblaast.

revitallash online skin test

Huidverzorgingsmerken: Sepai

Opgericht in 2009 met de wens om natuurlijke, veilige, zuivere en effectieve huidverzorging te creëren, die zou voldoen aan de ECHTE behoeften van mannen en vrouwen in onze hectische samenleving. Hierdoor is Sepai ook onderdeel van onze huidverzorgingsmerken.

De oprichtster, Paola Gugliotta, had genoeg van producten die niet hun beloftes konden waarmaken en ook negatieve bijwerkingen veroorzaakten. Ze besloot haar passie en diepgaande kennis in scheikunde te gebruiken om haar eigen cosmetische producten te ontwikkelen om anderen te helpen.

Inspiratie voor huidverzorging oplossingen

De adembenemende landschappen van Venezuela en de lange wandelingen in Toscane in de zomer, brachten Paola op de mooiste recepten. Ook haar drang om het leven van andere te verbeteren in combinatie met haar passie voor ingrediënten maakten dat ze mensen die op zoek zijn naar een mooie en probleemloze huid ondersteuning kon bieden.

Gerenommeerde laboratorium

Sepai is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke en hoogwaardige huidverzorging die zich rich op het maximale benutten van de kracht van de natuur zonder afbreuk te doen aan veiligheid en zuiverheid. Paola Gugliotta, expert in huidverzorging met een doctorstitel in cosmetologie, heeft een nieuwe benadering van veroudering ontwikkeld die zichtbare resultaten biedt terwijl de huid grondig wordt hersteld en beschermd, waardoor de beste resultaten op korte en lange termijn worden gegarandeerd.

Sepai online skin test

Huidverzorgingsmerken: La Colline

Het Zwitserse merk La Colline is ontstaan in het Zwitserse stad Sion, in het midden van twee heuvels waarvan de naam La Colline “de heuvel”; symbool van de onveranderlijke kracht. Dit merk is ook onderdeel van onze huidverzorgingsmerken. De Zwisterse Riviera is wereldwijd bekend vanwege de cellulaire therapie.

De anti-agingwerking van La Colline is het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang tot de uiting in het CMAge Complex wat de vinden is in alle producten van La Colline. In de cellen resulteert dit in meer hydratie, meer bescherming en een betere oxygenatie.

Haar krachtige formules leunen op effectieve biotechnologische ingrediënten, gecombineerd met klinisch geteste bloemen extracten die een langdurige schoonheid van de huid garandeert.

La Colline online skin test

Met de Online Skin Test is het gemakkelijker om producten te krijgen die consistent voor u werken.

Online Skintest Team